Dimitrovgrad.Onderdompelbare niet verstoppende modderpompGebruik en onderhoud van

vrijgavetijd:2023-04-29 09:56:07 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:141

Kerntips:Dimitrovgrad., is het vooral omdat de installatie direct invloed heeft op het gebruikseffect. De installatie moet naadloos verlopen. S

is het vooral omdat de installatie direct invloed heeft op het gebruikseffect. De installatie moet naadloos verlopen. Sommige belangrijke werkpunten kunnen worden gezien bij het installeren van de drijfmestpomp.

   Het maakt niet uit welk type mestpomp u nodig hebt

   De installatie van dompelbare modderpomp is een stap die betrokken moet worden. Omdat we er allemaal om geven, Ritter pomp zal u voorzien van de hoogste kwaliteit mestpomp producten; De nieuwste ontwikkeling van dompelmestpomptechnologie in de afgelopen jaren De duikdiepte is toegenomen van meter naar meter!

Dimitrovgrad.   Als er een fout is, is het lastig om te repareren.

   Wanneer het waterpeil bereikt, daalt de frequentie van de frequentieomvormer, en de s

Mexico stad   Wat is de oplossing voor deze situatie?

   Ten tweede,Dimitrovgrad.Gebruikte pijpleidingpomp, wordt de gebruikte macht niet aangepast, zodat zal de motortemperatuur te hoog zijn na langdurige overbelasting; Bovendien zal frequente opstarten tijdens gebruik ook leiden tot koorts dus ik

   Assemblage van rotor delen van dompelbare drijfmestpomp Voor assemblage, breng een laag smeerolie op het montageoppervlak aan om het schachtgat tegen schade te beschermen.


Dimitrovgrad.Onderdompelbare niet verstoppende modderpompGebruik en onderhoud van



   Op deze manier, wanneer de apparatuur opnieuw wordt gebruikt, is het oplosmiddel in de pomp vaak minder, en is het stroomverbruik ook minder, en wordt de efficiëntie van de pomp in gebruik vaak verbeterd, zijn er andere trillingsbronnen die de meetresultaten beïnvloeden. Daarom is het in feite vooral

Beheer van apparatuur   Het type selectieontwerp van dompelbare modderpomp heeft een grote impact op de levensduur en verrichtingsstabiliteit van modderpomp. Een wetenschappelijk en redelijk model selectie ontwerp zal van invloed zijn of uw drijfmestpomp de beste efficiënte verrichting kan bereiken.

   Ongeveer %) en motorvermogen p=i × U geeft aan dat het hoge vermogen en de stroom zullen toenemen.

De sible drijfmestpompen worden hoofdzakelijk gebruikt in mijnbouw, metallurgie, kolen, milieubescherming, elektrische energie en andere industrieën om corrosieve vaste deeltjesmest te vervoeren. Op het gebied van de chemische industrie worden bijvoorbeeld corrosieve gemengde pasta"s van chemische kristallen getransporteerd. Elektrische asverwijdering, het vervoer van de mest van de kolenwasinstallatie,Dimitrovgrad.Centrifugale mestpomp, enz.


Dimitrovgrad.Onderdompelbare niet verstoppende modderpompGebruik en onderhoud van



   Als er geen overeenkomstige waterleksensor is, is het noodzakelijk om de dompelmestpomp regelmatig te onderhouden en de afdichtingen te vervangen.

Encyclopedische kennis   In de afgelopen jaren is de vraag naar dompelmestpompen sterk toegenomen. Op veel gebieden hebben dompelmodderpompen verticale modderpompen vervangen. Wat zijn de verschillen tussen deze twee? Laat S yze.

   De mechanische afdichting keurt een nieuw type hard corrosiebestendig wolfraamtitanaatmateriaal goed, dat de pomp veilig en onophoudelijk kan laten werken voor meer dan d~ uren.

p bij de toepassing van modderpomp. Wanneer de dompeldiepte diep is en er geen betere modderuitlaat is, in de traditionele modderpomp

Dimitrovgrad.   Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, moeten we een goed werk doen in alle aspecten van inbedrijfstelling en voorzorgsmaatregelen. We moeten ook goed werk doen bij het beschermen van de onderdelen van de apparatuur en sommige onderdelen van de motor. Alleen op deze manier kunnen we voorkomen dat water en andere onzuiverheden de motor binnendringen

   Redelijk.

   Installeer een klep om water te injecteren bij de waterinlaat en -uitgang. Deze methode is om een klep op de waterinlaatpijp van de dompelbare mestpomp te installeren en de waterpijp aan te sluiten om water in de pomp te injecteren. Dit is een gewone en eenvoudige methode.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Zagrebadviserennieuws
ZagrebLaatste nieuws